A CÉGRŐL ÉS A TECHNOLÓGIÁRÓL

 

Az amerikai kutatócég vezetői


A feltaláló 1998-ban kapott Nobel-díjat

Ekkor fedezték fel, hogy molekuláink segítik, támogatják a test öngyógyító képességét, valamint felelősek az öregedésért is.

Amíg fiatalok vagyunk, sejtjeink folyamatosan termelik ezeket a molekulákat a szervezetünkben, de az öregedéssel sajnos egyre korlátozottabb mennyiségben állnak rendelkezésünkre.

Ezek a molekulák biztosítják a kommunikációt a sejtek között, valamint a sejtek és az immunrendszer között. Nékülözhetetlenek a sejtszintű egészséghez. Minden betegség a beteg sejtekre vezethető vissza. Ha a sejtjeink egészségesek, mi is azok vagyunk!

Ha az információ nem jut el az immunrendszerig – mert nincs ami közvetíti –, az immunrendszer nem tud megfelelően reagálni.

A molekulák aktiválják a szervezet antioxidánsait is, akár 500 %-al megnövelve hatékonyságukat!

A tudósok mindig is próbáltak rájönni, hogyan tudnák növelni e molekulák termelését a szervezetünkben. Szerencsénkre egy nagyon sikeres orvos és atomfizikusnak és lelkes csapatának köszönhetően, majdnem két évtizedes kutatás és több mint 30 millió dollár befektetés után elérték az áttörést. Rájöttek, hogyan tudnak előállítani molekulákat mesterségesen, a szervezeten kívül.

Készítsd el weboldaladat ingyen!